Om os

Jeg er en 49 årig ung mand der har arbejdet på værksted i campingbranchen siden 1999 . Men efter 10 år på samme arbejdsplads besluttede jeg mig at starte for mig selv som selvstændig den 1/3/2010. I starten kørte jeg halvtids, men pr 1/4/2011 blev firmaet min fuldtids-beskæftigelse. Jeg er kendt af kunderne som ham der altid løser opgaverne, og for mit høje serviceniveau. Jeg har både lavet forsikringsskader og karosseriarbejde, samt træarbejde, og min viden og kunnen inden for teknik er god.

El og F-gas teknik er nok det jeg brænder mest for, og har gjort meget for at dygtig-gøre mig på dette område. og har en del kurser bag mig.

Pr. 1/5/2012 ansatte jeg min første medarbejder.

I dag er vi 4 fuldtidsbeskæftigede mekanikere, samt 1 på kontoret.

Vi er nogle af de få, der kan lave Alde gasfyr, samt Truma og Primus kedler. Samt apsorpsions (camping) køleskabe.

Tidligere har jeg været ansat som bil mekaniker i 9 år på samme arbejdsplads, og har god bagage med derfra også.

Jeg er ikke bange for udfordringer, og kaster mig gerne ud i nye.

Køge Bugt Caravan Service lægger stor vægt på at i får en proffesionel rådgivning ved køb af udstyr, eller ved reparation af jeres campingvogn. For at kunne leve op til det sørger vi får at videruddanne os, ved at deltage i relevante kurser mm. Med den hastige udvikling der sker på alle områder i dag med campingvogne og deres udstyr, er dette noget vi tager meget seriøst.

De gode råd kommer både fra dialogen med vores mange kunder og vores egen erfaring som aktive campister.

Mobilt Campingservice

Vi tilbyder bl.a. mobilt campingservice hvor vi kører overalt på Sjælland og udfører campingvognsservice. Nemt og bekvemt. Vi har egne servicevogne og er Truma Servicepartner, samt har Alde og Dometic service / reparatør og vi er F-gas godkendt af Sikkerheds-styrelsen.

Læs mere her

Klik for større format!